Ruokakeräyksiä!

ruokalahjoitusHei kaikki,

Ilmoitamme tähän uutiseen jatkossa tulevatkin ruokakeräykset, joten käy väliajoin kurkkaamassa, josko omalla paikkakunnallasi olisi keräystä tulossa!

Tähän mennessä ollaan järjestetty ruokakeräyksiä Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja Salossa ja ne ovat tuottaneet hienoja määriä: koirille kuivaruokaa 468kg + 7kg märkäruokaa, Kissoille kuivaruokaa 4kg + n. 2,5kg märkäruokaa, frettiruokaa 750g sekä jonkun verran herkkuja + luita koirille. Nämä ollaan jo ehditty pakata jo varastolla olleiden lahjoitustavaroiden painoiksi lavoille ja ovat lähteneet kohti Romaniaa.

Tulossa ovat vielä monet paikkakunnat. Jos joku haluaa pääkaupunkiseudulta myös osallistua, mutta ei ollut saanut tietoa keräyksistä niin yhdistyksen Miia ottaa mielellään vastaan lahjoitusruokia, joten reippaasti yhteyttä häneen joko puhelimitse: 050 5286160 tai sähköpostitse miia@pelastetaankoirat.com.

[divider scroll_text=””]

Tässä seuraavat jo tiedossa olevat keräykset:

Kesäkeräyksen aikana keräämme kaikilla paikkakunnilla, joissa on keräyspisteitä. Nämä tiedot löytyvät yhteystietosivuiltamme kunkin henkilöiden tiedoista >>

[divider scroll_text=””]

Tulossa on keräyksiä, joten pysykää kuulolla! =)

Kiitos jokaiselle, joka osallistuu keräykseen! Ilman teitä monet jäisivät ilman ruokaa ja turvapaikkaa! ❤

Pelastetaan Koirat ry