STERILOINTIKAMPANJA – SPAY & NEUTER Giurgiu 2014

sterilointi-kampanjaPelastetaan Koirat ry on solminut yhteistyösopimuksen saksalaisen DsN – Deutchland sagt Nein zum Tiermorden e.V. – eläinsuojelujärjestön kanssa. Pyrkimyksenämme on parantaa yhteistyössä erityisesti Romaniassa Giurgiun maakunnan alueen eläinten, ja Giurgiun kunnallisen koiratarhan, elinolosuhteita sekä lisätä tietoa hyvästä ja asianmukaisesta eläinten kohtelusta paikallisväestön keskuudessa.

4.-5. lokakuuta järjestämme sterilointipäivät, jolloin paikalliset koiranomistajat voivat tuoda oman lemmikkinsä sterilisoitavaksi.

Yhdenkin koiran sterilisoinnilla pystyy ehkäisemään jopa tuhansien tulevien koirasukupolvien kärsimyksen. Suurin osa epätoivotuista pennuista kuolee jo aivan elämänsä alkutaipaleella. Romaniassa on tavanomaista, että pennut joko yksin tai emänsä kanssa kuljetetaan kauas ihmisasutuksesta kuolemaan janoon ja nälkään. Vaikka pennut onnistuisivat jäämään eloon, ne ovat usein heikkoja ja sairaita. Usein ne joutuvat kohtaamaan ihmisten julmuuden, kärsivät ulko -ja sisäloisista, joutuvat autojen töytäisemäksi ja kärsivät jatkuvasta nälästä ja kylmyydestä. Katkaistaan yhdessä kärsimys!

Yhden sterilisaation hinta on 30 euroa. Halutessasi osallistua kampanjaan voit tehdä rahalahjoituksen Nordean tilillemme FI85 1376 3000 121366, viitenumerolla 1119.

Pelastetaan koirat ry:lle on myönnetty keräyslupa 2020/2013/330 ajalle 25.4.2013-24.12.2014 Ahvenanmaata lukuunottamatta koko maahan.