Syyskeräys Romaniaan!

Onko sinulla tarpeettomia, mutta käyttökelpoisia eläinten tarvikkeita pölyttymässä varastossasi? Tai kenties sinulta löytyy matolääke, vitamiineja, ehkä ravintolisiäkin, joita eläimesi ei tarvitse? Pyöriikö kaapissasi omalle eläimellesi kelpaamaton ruokapurkki tai -säkki? Nyt on hyvä tilaisuus syyssiivoukseen ja lahjoittaa tarpeettomat tavarat yhdistyksen syyskeräykseen!

Pelastetaan Koirat ry lähettää syys-lokakuun aikana ensimmäisen avustuslastin Romaniaan kuljetusliikkeen välityksellä ja sitä varten keräämme etenkin eläinten ruokaa, mutta myös muita tarpeellisia tavaroita. Yhdellä kerralla saamme 2000-2500kg ruokaa ja tavaroita lähetettyä suoraan Giurgiuun ja kokonaiskustannukseksi tulee n. 880 euroa. Tämä on huomattavasti vähemmän kuin automatkan järjestäminen Suomesta Romaniaan ja määrällisestikin saamme tällä tavalla enemmän ruokaa toimitettua perille. Vertailun vuoksi todettakoon myös, että kuljetukseen laitettavalla rahalla saisimme Romaniasta ostettua vain 880kg koiranruokaa, joka on lisäksi huonolaatuisempaa kuin Suomesta saatava.

Osallistu siis lahjoittamalla ruokaa ja tarvikkeita! Yhteydenotot tarvittaessa Miiaan, puh. 050 5286160 tai sähköpostilla miia@pelastetaankoirat.com

Etenkin toivottuja lahjoituksia ovat seuraavat:

Nutriplus-ravintolisägeeli
Matolääkkeet
Ulkoloishäädöt
Tehobakt, ym. maitohappobakteerivalmisteet
Canicur, Pro-Kolin yms. vatsan toimintaa tasapainottavat tuotteet
Kuljetushäkit
Lentoboksit
Lääkkeet (esim kipulääkkeet ja antibiootit)
Haavanhoitotarvikkeet (desinfiointiaineet, sidetarvikkeet ym.)
Kaikenlaiset koira -ja kissatarvikkeet
Jätesäkit
puhdistusaineet, kumihanskat

 

Hyvää syksyä toivottaen

Pelastetaan Koirat ry