Tervetuloa Eläinten Kouvola -tapahtumaan 3.9.

Tervetuloa Eläinten Kouvola -tapahtumaan

sunnuntaina 3.9.2017 klo 12.00–16.00

Yhteispuistoon Kouvolaan.

Eläinten Kouvola on koko perheen ilmainen yleisötapahtuma, joka kokoaa yhteen useita Kouvolan seudulla eläinten, luonnon ja ympäristön suojelussa toimivia yhdistyksiä sekä aihepiiristä kiinnostuneita ihmisiä.

Pelastetaan Koirat ry:n lisäksi tapahtumassa ovat mukana mm. Animalia, Anteron ystävät, ARGOS Animal Rescue Greece, Kohtuus Kymenlaaksossa, Luonto-Liitto, Pohjois-Kymen Luonto, Pro Animals Finland ja Roska päivässä -liike.

Yhdistyksillä on Yhteispuistossa infopisteitä, joissa pääsee tutustumaan niiden toimintaan ja tukemaan sitä.

Pelastetaan Koirat ry:n pisteeltä löytyy ihania kannatustuotteita, mm. uusia huppareita, toppeja ja T-paitoja monissa eri väreissä, lattemukeja sekä paljon muuta kivaa. Ja tottakai arpajaiset, joissa joka toinen arpa voittaa!

Osalla yhdistyksistä on myös toiminnallisempaa ohjelmaa, esimerkiksi Luonto-Liiton pisteellä pääsee rakentelemaan tuulikanteleita kierrätysmateriaaleista ja Roska päivässä -toimintaryhmä opastaa miniroskisten askartelussa. Yhteispuiston kioskista saa tapahtuman ajan vegaanista pikkupurtavaa ja virvokkeita kohtuuhintaan.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -lajiset, muista eläimistä kiinnostuneet ja niihin ja niiden suojeluun myönteisesti suhtautuvat otukset karvapeitteen määrään katsomatta!

 Tervetuloa!

ElaintenKouvola_syys17