Tiedote Pelastetaan Koirat ry:n auttamiskohteista

Pelastetaan Koirat ry:n 2.8.2012 julkaisemassa hallituksen kokoustiedotteessa informoitiin yhdistyksen auttamiskohteiden muutoksista. Tämän tiedotteen tarkoituksena on kerrata yksityiskohtaisemmin asiaa.

Yhdistys suuntaa apunsa valtaosin Magda Radun vetämälle Magda’s Angels Place -nimiselle tarhalle, sillä yhteistyö on sujunut mutkattomasti alusta lähtien. Tarhan koko ja sen eläinmäärä ovat kohtuullisia Pelastetaan Koirat ry:n resursseihin nähden ja yhdistys kokee saavansa näkyviä muutoksia aikaan suhteellisen lyhyessä ajassa tässä kohteessaan. Tämä on tärkeää sikäli, että lahjoittajat pääsevät näkemään panostuksensa selkeästi ja viipymättä, eikä vasta pitkän ajan kuluessa. Yhdistys kokee myös tärkeänä yhden kohteen kunnollisen auttamisen, eikä avun ripottelemista useaan eri paikkaan, jolloin mikään kohde ei saa riittävästi tarvitsemaansa apua.
Anda Murgun luotsaaman tarhan avustaminen päätettiin jättää pois avustettavien listalta 14.7.2012 pidetyssä hallituksen kokouksessa. Pelastetaan Koirat ry:stä lähteneet toimihenkilöt olivat tutumpia Anda Murgulle, joten hän päätti itse jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan tiiviimmässä yhteydessä olleiden henkilöiden kanssa. Pelastetaan Koirat ry on saanut huhtikuu- 2.8.2012 välisenä aikana Andan koirille tarkoitettuja lahjoituksia 65 euroa. Samalla aikavälillä Andalle on toimitettu   yhteensä 550 euroa. Elokuusta 2012 lähtien lahjoituksia ei oteta vastaan Anda Murgun tarhalle toimitettavaksi!
Asociatia A Doua Sansalle eli puhekielessä Glinan tarhalle toimitetaan jatkossa apua vain tapauskohtaisesti. Pyydämme lahjoittajia huomioimaan tämän ja mieluummin tekemään lahjoituksensa kulloinkin aktiivisiin projekteihin. Mikäli Glinan tarha kuitenkin saa lahjoituksia, toimitamme sen luonnollisesti perille. Huhtikuu- 2.8.2012 välisenä aikana lahjoituksia on tullut 100 euroa ja olemme maksaneet tarhalle ruokintakuluja yhteensä 2213,32 euroa.
Pelastetaan Koirat ry
Hallitus