Kalenteri 2014

Seinäkalenteri

Koko: 28cm x 21,5cm

Speranta ~toivo~

25.9.2013 saimme Romaniasta hyvin surullisen ja kaikkia eläinihmisiä järkyttävän uutisen. Perustuslakituomioistuin oli juuri äänestänyt eläinten lopettamista koskevan säädöksen Romanian perustuslakiin. Pelätty laki, joka mahdollisti myös hyvin julmin keinoin koirien hävittämisen sai hetkeksi toivonkipinän sammumaan.

Tuona samana päivänä syntyi paljon elämää nähneelle katujen kasvatille Searalle, yksi ainoa lumivalkea pentu, Speranta – Toivo. Sperantan syntymä ja pääsy turvaan antoi meille uutta toivoa ja uskoa paremmasta huomisesta. Me emme saa luovuttaa. Niin kauan kuin on elämää, on toivoa.

Omistamme kalenterin niille kaikille katukoirille, jotka ovat joutuneet viattomiksi uhreiksi synnyinmaassaan. Kiitämme kaikkia urheita romanialaisia eläinsuojelijoita, jotka oman turvallisuutensa vaarantaen jaksavat päivästä toiseen taistella eläinten puolesta kotimaassaan, sekä niitä suomalaisia tukijoitamme, jotka mahdollistavat meidän auttamisemme Romaniassa.

Tämän kalenterin tuotto tullaan käyttämään kokonaisuudessaan katukoirien saamiseksi turvaan Romanian kaduilta.

15.00 

Varasto loppu

Sale

Tuotekuvaus

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020