Varjupaik ja Pelastetaan Koirat ry saivat tänään neuvoteltua Tehon kanssa sopimuksen

28.06.2005

Varjupaik ja Pelastetaan Koirat ry saivat tänään neuvoteltua Tehon kanssa sopimuksen, jonka mukaan kaikki ennen 1.6. Tehon Varjupaik’iin tuomat koirat siirtyvät Varjupaikin omistukseen. Yhtään potentiaalista koiraa ei lopeteta. Nyt kummit ovat todella tarpeen, jotta Varjupaikin lunastamille koirille saadaan hoito ja ruoka taattua kotien löytymiseen saakka.

  • Päivitettyä tietoa Tehon Varjupaikissa olevista koirista, jotka kiireesti tarvitsevat kodin, kummin tai hoitopaikan TääLLä
  • Lista koirista, joilla on jo kummi TääLLä

Teho ei ole valmis aloittamaan vielä 1.7. vaan sopimusta koirien ja kissojen hoidosta Varjupaikan kanssa jatkettiin jälleen kuukaudella 1.8. asti.

Varjupaikkaan tuotujen lahjoitusruokien käyttö on tarkoin organisoitua. Päivän aikana eteistilaan ja toimistoon tuodut ruoat siirretään saman päivän aikana lukolliseen huoneeseen. Avainta pitää hallussa kulloinkin vuorossa oleva informaattori, joka antaa eläinmäärän mukaan lasketun päiväannoksen työntekijöille päivittäin. Ovi on siis auki vain informaattorin läsnäollessa. Suurempia yhdistyksemme kautta tulevia kertalahjoituksia kontrolloimme myös itse toimittamalla riisit, koirien ja kissojen kuivamuonat sekä purkkiruoat Katarina Vallinille, joka toimittaa ne pienempinä erinä tarhalle tarpeen mukaan.

Sitä mukaan, kun lopetusuhan alla oleville koirille löytyy kummeja, Varjupaik lunastaa koirat Teholta. Nämä koirat siirtyvät Varjupaikin omistukseen ja Varjupaik vastaa siitä lähtien niiden kuluista.