Vuosikokous 26.4.2013

vuosikokous_2013Kevät on saapunut Magda´s Angels Placeen. Kevät on myös yhdistyksen vuosikokouksen aikaa :)

Tänä vuonna Pelastetaan Koirat ry järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen 26.4. Totuttuun tapaan kokouksessa käsiteltiin tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajan lausunto. Tilinpäätös vahvistettiin ja jäsenistö myönsi hallitukselle vastuuvapauden. Käsittelimme myös 2013 vuoden toimintasuunnitelman, vahvistimme tulo -ja menoarvion, sääntömuutokset sekä päätimme, että jäsenmaksut pysyvät ennallaan.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti jatkoon Minna Rokala ja hallituksen muiksi jäseniksi Katarina Vallin, Susanne Vento, Katja Kuusi ja Ulla Vuorinen. Varajäseneksi valittiin Sofia Mattsson. Muut toimihenkilömme jatkavat tehtävissään ja myös monia uusia toimijoita on saatu mukaan apujoukkoihin, kuten Merja Seppä, joka aloittaa yhdistyksen sihteerinä ja Lea Ojala rahastonhoitajan tehtävissä.

Suuret kiitokset kaikille kokoukseen osallistuneille sekä hengessä mukana olleille. Tehdäänhän yhteistyössä tästäkin vuodesta parempi kaikille niille eläimille, joita me pystymme yhdessä auttamaan :)