Yhdistyksen puheenjohtaja Minna jättää tehtävänsä

minnaJoskus elämässä täytyy tehdä päätöksiä, joita ei haluaisi. Minä tein raskaan päätöksen erota yhdistyksen puheenjohtajan paikalta ja hallituksesta oman haastavan elämäntilanteeni vuoksi. Olen menettänyt muutaman kuukauden sisällä kaksi itselleni todella rakasta ja tärkeää ihmistä, toisen vain muutama viikko sitten. Tästä huolimatta minun täytyy kuitenkin jaksaa huolehtia 3 pikkulapsestani, isosta eläinlaumastani ja syksyllä alkaneista opinnoistani. Jostain oli siis luovuttava ja minä luovuin yhdistyksestä elämässäni tällä haavaa.

Olen ollut mukana 12 vuotta ja siihen mahtuu paljon hienoja asioita ja muistoja. Ne lähtevät mukaani ja jäävät elämään. Kenties vielä jonain päivänä tulee aika, jolloin uusia muistoja alkaa kertymään. Siihen asti sanon näkemiin kaikille ja kiitän näistä vuosista! Yhteistyössä on voimaa, jatkakaa samaan malliin =)

t. Minna Rokala