Annu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Tapasimme Annun Giurgiun rautatieasemalla mennessämme hoitamaan siellä eläviä koiralaumoja. Tämä pieni tyttö touhuili muiden laumanjäsenten kanssa eikä kiinnittänyt alkuun huomiotani muita enempää.

Kun lähdimme kolmatta kertaa rautatieasemalle, meillä oli tiedossa hoitopaikka yhdelle laumassa elävistä tytöistä, johon olin tutustunut edellisillä käyntikerroillamme. Lähdin tytön luo, mutta jotakin oli tapahtunut ja se juoksi peloissaan karkuun. Koitin houkutella sitä täysin tuloksetta, tytöllä ei ollut aikomustakaan antaa ottaa itseään kiinni ja koko lauma tuntui oleva aivan poissa tolaltaan.

Magda huuteli minua jo autosta, koska meillä oli kiire lähteä ajamaan Bukarestiin. Tiesin, että meillä on paikka – mahdollisuus saada joku turvaan, enkä aikonut lähteä tyhjin käsin. Menin maahan istumaan ja vain odotin hijaa, silmät kiinni paikallani. Pian tunsin jonkun koskevan kylkeeni varovasti ja kun avasin silmäni Annu katsoi vierestäni minuun. Hymyillen sanoin; ”hei, sinäkö päätit lähteä mukaamme, mennäänhän sitten kulta”.

Annu matkasi sylissämme ja kun tapasimme sovitussa paikassa sen hoitopaikkaan eteenpäin kuljettavat tytöt, Annu siirtyi apukuskin syliin etupenkille.

Hoitopaikastaan olemme saaneet kuulla Annusta vain hyviä uutisia. Se on hoitajansa mielestä aivan täydellinen pieni paketti. Annu tulee toimeen kaikkien toisten koirien kanssa ja antaa esimerkiksi pentujen syödä ensin ennenkuin aloittaa itse ruokailunsa. Tämä noin 3-vuotias tyttö tuntuu olevan aina hyvällä tuulella, reipas ja sosiaalinen. Se rakastaa ihmisten seuraa ja haluaa osallistua erilaisiin arkiaskareisiin. Kuitenkin, koska arvelemme Annun olevan jackrusselinterrieri – sekoitus sille kodin tarjoamista harkitsevan tulee varautua siihen, että kotiuduttuaan Annulta löytyy myös omaa tahtoa ja jääräpäisyyttä.

Annu on säkäkorkeudeltaan noin 35 senttiä ja painoa sille on kertynyt vajaat kymmenisen kiloa.

Annu sai oman kodin helmikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020