Karel

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Toukokuussa saimme pariksi päiväksi apuun hollantilaisen eläinystävän Karelin. Yhtenä näistä illoista, kun olimme jopa menossa nukkumaan Magdan puhelin soi ja Karel pyysi meitä hakemaan poikapennun, jonka oli juuri saanut pelastettua suurempien koirien hyökkäykseltä.

Kun saavuimme paikalle ”pojat” olivat parhaillaan leikkimässä. Pentu oli irti eikä sillä ollut aikomastakaan poistua enää pelastajansa viereltä vaan leimaantuminen oli tapahtunut todella nopeasti näiden kahden välillä.

Oli sydäntä särkevää ottaa pieni koirapoika sitä auttaneen ihmisen sylistä ja kun ajoimme pennun kanssa pois paikalta, se istui sylissäni katsoen auton ikkunasta ulos ja vinkuen hiljaa.

Seuravaana päivänä sijoitimme pelastajansa mukaan Kareliksi niemeämme pennun tarhalle aitaukseen, jossa oli jo kolme aikuista koiraa. Karel meni tapansa mukaan reippaasti ja rohkeasti tekemään tuttavuutta ja ”asettui taloksi”.

Karelia kuvaavat hyvin sanat villikko ja riiviö  Se on pentumaisen vilkas ja aina valmis keksimään jotain pientä jäynää. Ihmisiä se suorastaan rakastaa ja jos yrität osoittaa jollekulle toiselle koiralle huomiotasi, on varmaa, että Karel suorastaan ”änkeää” siihen väliin ottamaan osansa huomionosoituksista. Karel sopii vain ehdottomasti itsensä kaltaiseen liikkuvaiseen ja energiseen perheeseen. Mieluusti sen perheessä on myös koirakaveri, joka jaksaa painia ja mitellä pikkupojan kanssa, jotta se saa suurimman leikintarpeensa tyydytettyä.

Karel on tällä hetkellä noin 5 kuukauden ikäinen. Se tulee aikuisena jäämään luultavasti keskikokoiseksi.

Karel sai oman kodin Saksasta, hyvää loppuelämää pikkuinen!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020