RaaRaa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 05/2016″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]RaaRaa on yksi lukuisista hylätyistä pennuista, jonka Magda on poiminut turvaan MAP-yhteistyötarhallemme.

RaaRaa on iloinen höseltäjä, jota oli jopa vaikea kuvata, koska kaksi uutta ihmistä häkissä oli niin maailman paras juttu, että RaaRaa ei meinannut malttaa olla ollenkaan paikoillaan. RaaRaa ei käytöksensä perusteella ole jäänyt vaille ihmisen huomiota, niin sosiaalinen ja rohkea se on. Silti se ilo ja riemu mikä tämän partatytön silmiin syttyy sen saadessa ihmisen luokseen vaihtuu nopeasti mietteliäiksi surusilmiksi, kun ihminen joutuu jatkamaan sen luota matkaansa.

Oman kodin tulee olla valmis opettamaan pentu sisäsiistiksi ja muutenkin opastamaan sitä kotikoiran elämässä, mikä on tälle pennulle vielä täysin uutta. Tuleva koti myös sitoutuu viemään tytön steriloitavaksi ennen 1 vuoden ikää, koska on liian aikaista sen iän puolesta suorittaa leikkaus Romaniassa.

Ainakin innostuessaan RaaRaa haukahtelee jonkin verran saadakseen huomiota, RaaRaasta jäänee aikuisena ehkä vähän keskikokoista pienempi koira.

RaaRaa sai oman kodin marraskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020